Längesen..

Det blev upd här.. varit lite mkt att göra för mamma det senaste :)
Kan ju börja med att berätta att i helgen så fick jag åka med mamma hem på permis för första gången, det va kul tyckte jag,, och skönt att få komma hem och mysa i sängen :)
Första kvällen jag var hemma så kom Pappa och en kompis till honom som heter Robin och hälsade på mig :) det va kul :) jag blir så ompysslad hela tiden av famlilj och vänner..:D
På lördagen fyllde pappa år så vi var ute hos farmor och farfar och hälsade på lite, det var kul :) jag var jätte snäll hela tien och sov för det mesta, vaknade och ville ha lite mat men sen somnade jag igen...
När jag kom hem så var pappa lite hos mig och mamma men sen skulle han bort..
när pappa hade åkt så kom Jenny och Izabella så Jag, mamma, moster, Jenny och Izabella gick till pizzan för mamma,moster och jenny skulle äta pizza.. sen gick vi hem till mamma igen, Jenny och Izabella skulle sova hos oss :)
Vi hade jätte mysigt hela kvällen, Izabella somnade vid åtta, då fick min moster passa henne så gick Jag, mamma och Jenny till pappa med present från mig :) Han blev jätte glad, han fick fotoramar som han kan ha kort på mig i :)
När vi varit hos pappa gick vi till ica för mamma och jenny skulle köpa godis, sen gick vi hem... vid ca 23.30 gick vi och la oss..
På morgonen när vi vaknade åt mamma och jenny frukost, jag fick ligga i vagnen och izabella satt i en stol vid bordet.. längter tills jag blir så stor så att jag också kan sitta med vid bordet:P
Vid tio så skulle jenny åka på trav så då gick hon och Izabella..
Mamma städade lite och jag låg och sov... sen gick vi bort till pappa en liten stund och hälsade på innan vi skulle åka tebax till kstad igen... gick från pappa vid halv tre och vid ca fyra så åkte vi ut till morfar en sväng, mammas kompis Sandra kom och hälsade på och jag fick en present :)
sen bar det iväg till karlstad igen... tråkigt att komma tebax till sjukhuset...
Men.... på måndag morgon så fick vi reda på att vi fick åka hem igen :) vi behövde inte bo på sjukhuset längre :)
Det tyckte mamma var skönt.. så vid halv fyra på eftermiddan så åkte vi hem till årjäng igen :)
På tisdagen gjorde vi inte så mycket, Mammas mormor och morfar kom med presenter för dom hade varit på åland..
fick ett skötbord också :)
Natten till onsdag var mamma sjuk och då blev jag också det, blev jätte tätt i näsan så mamma fick sitta med mig i soffan halva natten och sova med mig på magen för att jag inte skulle ligga ner utan få sitta upp lite så jag inte skulle bli helt tät i näsan...
Så¨på onsdag morgon så ringde mamma till kstad till sjukhuset och sa att vi kom dit så att dom fick kolla på mig, åkte till kstad vid ca 14.30, när vi kom till sjukhuset vägde dom mig 3400gr vägde jag :) sen tog dom bort sonden också, så nu är det flaskan som gäller :) dom undersökte mig och jag fick näsdroppar som mamma ska ge mig på natten...
så inatt så fick jag ligga hos mamma i hennes säng, det var mysigt :)
Idag så har mamma och pappa varit och skrivit på lite papper, då fick jag vara med farmor, mamma var lite nervös när hon gick ifrån mig men det hade gått så bra så, hon var ju bara borta i ca 30 min max...
Sen fick pappa köra mig i vagnen när mamma skulle upp och handla :) Jag och pappa väntade utanför när mamma gick in och handlade, farmors arbetskompisar kom ut och tittade på mig också :)
Sen när vi hade kommit hem så ringde mamma till Tony och frågade om inte han kunde åka med ut till Jenny och Izabella en sväng, så vi åkte ut dit vid ca 16.00.. va kul att få träffa Jenny ohc Izabella, fast iof så sov jag typ hela tiden, men mamma tyckte det var kul.. jag fick sitta i Jennys knä också, och ligga bredvid izabella på golvet en liten stund så att jenny fick ta kort på oss :)
Sen satt mamma och Jenny och pratade lite sen åkte vi hem.¨.
när jag och mamma kom hem kom mammas kompis Marica och Charlotte och hälsade på:) då fick jag jätte fina kläder :)
sen kom mammas mormor med mer presenter till mig:)
Nu ligger jag i sängen bredvid mamma och ska sova, fast jag är inte trött :P Men jag får väl försöka sova lite iaf då..
God natt alla...

// Jonathan

Hmmm

Kan ju säga som mamma till jonathan att detta är en blogg om Jonathan och inte en blogg där det ska skrivas massa elaka kommentarer.. vill någon kommentera något elakt så är det bara att skicka ett sms.. så nu har jag sagt de.. så "klara" kan sluta skriva här om "hon" inte har något snällt att skriva :)
Så nu ska vi se hur jonathan har haft de det senaste då :):)

Varit en bra vecka :) Pappa var och hälsade på mig i tisdags :) det var mysigt tyckte jag :) Tony var med också..
Mamma tog med mig till köket så fick jag sitta i pappas knä och mysa lite :) Pappa tyckte att jag va en sötnos :)
Mamma är hos mig varje dag hela dagarna förutom när hon äter, det tycker jag är jätte mysigt :) skönt att få sitta i knä och inte ligga i sängen..
I torsdags så kom pappa hit och hälsade på mig igen och jag fick sitta i hans knä.. myspys:)
Sen åkte mamma, Pappa och tony till ikea.. mamma kollade på lite saker som hon skulle köpa till mig :)
På Fredag kväll kom mormor hit till mig och mamma :) Jag fick sitta i hennes knä lite på kvällen men sen gick hon och mamma upp och la sig..
Idag kom dom till mig tidigt på morgonen så fick jag först sitta i mammas knä och mysa lite sen skulle mamma åka till Ikea och handla lite så då fick mormor passa mig så jag fick sitta uppe och inte ligga i sängen :) det tyckte jag va bra :D
Sen kom tony och hälsade på mig lite också :P
Vid ca två kom Pappa och hälsade på, han hade med sig Farmor och Farfar :) första gången jag träffade dom. :) det va kul och jag fick presenter också, men dom fick mamma öppna för jag kunde inte:P
Dom va hos mig en stund och jag fick sitta jätte länge i farmors knä det var skönt och jag sov hela tiden och var jätte nöjd :)
Sen fick jag lägga mig i sängen och få mat :)
mamma har suttit med mig i knät och myst hela kvällen :) Jag har haft lite ont i magen så jag har varit lite ledsen, och så vill jag inte ligga i sängen längre för det är mycket mysigare i mammas knä så så fort mamma lägger ner mig så blir jag ledsen och vill upp igen.. hög röst har jag också ;)
Nu är jag över en månad och jag och mamma ska snart få åka hem :) Inte allt för länge kvar nu :)
Jag längar tills jag får åka med mamma hem, då kan jag träffa pappa mer också :) och min kompis Izabella :) Hon är lite större än mig så hon tycker nog inte jag är så rolig att leka med :P Längtar ändå tills Jenny och Izabella kommer och hälsar på mig och mamma :)

9/8 2525 gr :) nu är jag 43 cm lång:) jag har växt och blivit en stor pojke nu :)

Jag och Pappa första gången han höll mig :):):):)

RSS 2.0